domingo, 29 de septiembre de 2013

Verd com julivert

Amics, vindreu a la Ciutadella?
Aquesta és la crida:

Amics illencs i filoillencs de Barcelona i rodalies, atenció. Diumenge 29, horabaixa, devers les 17'30h, esteu convocats i convidats a trobar-nos davant es mamut del Parc de la Ciutadella (el del pedra, no la pobra bèstia del Zoo) per tal d'AFEGIR-NOS de cor i de cos virtual, a través de les fotos, a la manifestació que hi haurà a Palma contra el decret de Nova Planta Til·lera del govern d'en Bauzà. L'etiqueta de les fotos pel Twitter, que enviarem a les 18'00h, és #ambelcoral29S. Duis roba verda, infants, pilotes per que juguin i quelitas per que berenin. I els vostres smartphones, això no cal dir-ho. Hi ha una altra concentració a la plaça de Sant Jaume a les 18'00.


CANVI DE PLANS!

ATENCIÓ: Potser millor reunir-nos tots a la Plaça de Sant Jaume contra TIL i en suport d'ensenyants illencs en vaga, en lloc de fer-ho davant del Mamut de la Ciutadella, com vos proposàvem ahir. Per piular foto verda amb etiqueta #ambelcoral29S a les 18'00h!!! Quan decidírem fer-ho al Parc no sabiem que ja havia convocatòria a plaça St Jaume.

4 comentarios:

  1. tots hem d'estar amb ses illes....perquè no ens arribi aquí el mateix virus

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A s'horabaixa estarem amb els profes baleras, però la democràcia ha portat al Bauzà al poder i ens haurem d'aguantar.

      Eliminar
  2. No havia llegit el missatge verd i he tingut l'oportunitat de passejar-me per la Ciutadella. He arribat a Sant jaume a un quart de 7 i he fet numero. El soci, que està malató, volia que portes un penjarrobes amb una camisa verda....
    Acabo de veure al 3.24 unes imatges de Palma i m'ha semblat que ha estat un èxit. Espero que els votants de les Balears prenguin nota i no tornin a donar una majoria absoluta a uns impresentables com els que governen ara. (Un treballador de la Fundació Miró de Palma ens deia al gener, quan hi vam ser, que en Bauzà i ets seus són simplement uns "CATETOS")

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Llàstima que no haguem quedat, estava soleta a la marea verda de Sant Jaume. Sí que són catetos i amb majoria aclaparadora, molt perillosos. catetos és poc: volen carregar-se el poc verge que queda a Mallorca, muntar un parc temàtic catòl·lic i ara ens venen amb el TIL i altres mesures educatives sagnants.

      Eliminar