domingo, 5 de abril de 2015

Trinidad



Ida. Polonia. 2013

1.Los votos. Nos gusta como Pawlikowski le da tanto aire,sombra y silencio a esta novicia que, en un breve encuentro con la cruel realidad de su historia, entrega sus votos a la seguridad de su monasterio. Impecable fotografía y añoranza del cine de ensayo europeo.


Whiplash. USA. 2014

2. El sacrificio. A pesar del insoportable Simmons, tan exagerado y clavado al sargento Hartman de Kubrick, el joven de talento y sus baquetas sangran por la música. Media hora final de Chazelle, arrolladora.




American Sniper. USA. 2015


3. La muerte. Se le perdona a Eastwood la sobrecarga nacionalista y un guión irregular, porque ponerse a la mirilla para decidir dar muerte a seres humanos y explicar el terror en tierra hostil es una verdadera hazaña.

6 comentarios:

  1. M'ha agradat aquest suggerent crítica en forma de la Santíssima Trinitat!

    ResponderEliminar
  2. Volia veure Ida peerò l'he sospitada molt mística i necessito frivolitat. La de Clint Eastwood l'he descartat perquè el cinema de guerra m'avorreix.
    Bon final de Pasqües.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ida és molt terrenal i molt ben fotografiada. Bon dilluns, Glòria!

      Eliminar
  3. Si es fa bé, la brevetat permet anar més enllà del text suggerit. El repicar de tambors anuncia una por que se'ns presenta a la imaginació enquadrada en contrastats blancs i negres.

    ResponderEliminar