¿A qué obra pertenece el fragmento? Respuesta secreta a kalamartinta@gmail.com
Feliz Lunes de Pascua y Monas, estimados visitantes.
PS: Nosaltres tenim les nostres falles populars, fetes amb ous i tòpics, i les cremem amb molta caloria. Salvem els pollets, tan grocs i bufons que són. Aquest any el xef dels dolços ha fet una mona mona. Bona Pasqua!
Feliz Pascua y que cucada de mona yo ya solamente las miro porque todo lo prohibido y lo que engorda es lo que más me gusta jejeje:)
ResponderEliminarUn abrazo.
PS:sabes cuando valoras las costumbres, cuando te hayas fuera de tu entorno como catalana este día lo vivo ; feliz día..
Ay sabores de lejos!, tú añoras las monas y yo les panades mallorquines que tan bien las describe el periodista AManresa:
Eliminarhttp://cat.elpais.com/cat/2015/04/04/catalunya/1428164729_707223.html
Feliz día, Bertha
De moment no en tinc ni idea, però comento perquè es noti que ho intento.
ResponderEliminarmai em falles, Allau :)*
EliminarJo em trobo com l'Allau, totalment despistat amb la incògnita.
ResponderEliminarI per cert, visca el pollets pasquals!
ara ja tens la segona,
Eliminarvisca el groc!
A l'Escribà quasi que no li cabia la mona a l'aparador. Si l'hagués fet amb xocolata blac, seria el Folquet de Neu.
ResponderEliminarSalut
Francesc Cornadó
quita quita, odio la xoco blanca, m'agrada aquesta monarra ben negra! salut! i concursa, Francesc ;)
Eliminar