sábado, 7 de septiembre de 2013

Les xancletes de Madrid

No és per aigualir la festa als amics de Madrid, però és que amb un disseny d'aquesta categoria comunicativa i visual, no sé si seran capaços de fer unes olimpiades dignes. Tot fa tufo a totxo corrupte: no és curiós que al logo és llegeixi un zero de més?


Disseny de Luís Peiret, modificat per l'organització i amb accent a Madríd? (31/01/12)

Disseny original del L. Peiret, que tampoc mata.


Mentre la no votada alcaldessa Botella faci el ridícul més espantós a les rodes de premsa internacionals i l'educació, sanitat i investigació pateixin aquestes retallades tan sagnants, que no em parlin de JJOO. Votaria per Tokio.





31 comentarios:

  1. Això dels Jocs Olímpics és una promoció brutal per a una ciutat, els beneficis a llarg termini no cal que els expliquem nosaltres, ara bé, sense ganes de comparar amb Barcelona 92, ja que que la comparació és sagnant, el nivell que mostra la candidatura, al menys en els aspectes de imatge, ja sigui gràfica com de personatges que la defensen, és absolutament vergonyant.
    No vull entrar en un tema que desconec, però segurament portarà en cas de ser escollida, més beneficis que no pas pèrdues, ara bé, qui ens garanteix que al darrere no hi haurà el grau de corrupció que caracteritza totes les administracions governades per el PP a Espanya?.
    Els madrilenys es mereixen els jocs, van tres candidatures seguides al darrere de la nominació, però els seus polítics amb l'alcaldessa al capdavant no, i el grau de ridícul que pot agafar tot plegat em fa amagar-me sota la cadira.
    Em faria una especial il·lusió que els donessin els jocs i que el dia de la inauguració Catalunya entrés per la porta del estadi com un Estat més, i no cal dir que els Segadors sonés cada vegada que un atleta o esportista guanyés un or, només de pensar-ho veig que no ho ho tindrem mai, una cosa segur, per l'altra falta poc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segurament deuen estar pensant això tots els esportistes catalans que són a BBAA!
      Mira: més marca Espanya, el president del COE,
      "Dios lo sabe todo de Madrid 2020, porque sabe lo importante que es para España. Ojalá ilumine a los que votan: ‘Ayuda un poquito a este país, que tanto ha hecho’. Dios va con Madrid, no tengo duda. Es de justicia que nos den los JJOO. De justicia divina"

      Eliminar
  2. Estic totalment d'acord amb el que diu al Joaquim sobre la sagnant diferència entre la cosmopolita candidatura de Barcelona i la casposa de Madrid.
    També crec que els madrilenys tenen dret a uns jocs tot i que la corrupció augmentarà potencialment.
    No se si la darrera frase d'en Joaquim es optimista o pessimista, malgrat desitjar-ho, jo no veig cap de les dues coses a prop.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo tampoc, Josep, però fins al 2020 falta molt i pot passar de tot, espero que bo.

      Eliminar
  3. El logo no m'agrada gens i cada vegada que me'l miro trigo cinc minuts per entendre'l. No entenc tampoc perquè hi ha una xancleta de color morat, quan als ars olímpics és negre. I el disseny final s'assembla al projecte guanyador com un ou a una castanya (tens raó que tampoc matava).

    En quant a la Botella, tot sentint-la parlar em feia creus que pugui estar davant d'una ciutat de l'envergadura de Madrid. Jo, ni com a presidenta de la comunitat de veins la voldria.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. no havia caigut, Allau, el morat deu quedar més suau que el negre; estaria bé, ja posats, que canviessin l'arc negre pel morat. La Botella a mi em fa por quan riu, però no més que l'Aguirre, quines fetilleres.

      Eliminar
    2. El morat deu ser gràcies al suport diví de la Conferencia Episcopal i la benedicció apostólica de Rouco Varela, que per això demanen la justícia divina.
      La que ens espera a partir d'aquesta nit tant si és Si com si és NO.

      Eliminar
    3. Hahaha, la murga, perillosa. I els de sempre a BBAA, família reial, Mariano, Samaranch, ja estant parlant: http://elpais.com/especiales/2013/eleccion-sede-olimpica/

      Eliminar
  4. Yo soy madrileño y quiero a mi ciudad. Dicho lo cual o quizás precisamente por ello suscribo totalmente lo que decís.
    Abrazos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Yo también la quiero mucho, Atticus, no se merece este clan de políticos podridos. Tampoco Mallorca, ni la querida Valencia, ni nuestra revolucionada Catalunya; desgraciadamente ya ni siquiera hay indignados en las plazas.

      Eliminar
  5. Josep Olivé

    He estat aquestes setmanes a Madrid i us puc assegurar que aquesta vegada ho viuen amb més entusiasme i euforia que a les dues anteriors. I és que ho veuen clar que seran nominats. Raò no els hi falta. I més per flebeses de les altres opcions que per mèrits propis, entre els quals no està el llegendari desconeixement d'idiomes dels nostres representants. Aquest desconeixament esdevé un absolut complexe quan lo que es vol es aparantar lo que no es té ni se sap. El ridicul, en aquest cas de l'elcaldesa, és sencillament esferidor.

    Desprès de dues oportunitats perdudes no em faría res que els hi adjudiquessin, no sense tenir por de que es crei un nou cau de corrupció amb els diners que faran falta. I és que la ciutadania, la gent en definitiva que està il.lusionada per aconseguir-ho, no té cap culpa dels complexes ni corrupteles dels seus vanitosos dirigents. Ara bé, del que si té culpa és de votar a qui saps que es corrupte i vanitós, i això, sembla increible, però en aquest pais (qualsevol dels dos, a escollir) passa.

    Pel que fa al seu impacte econòmic i social jo sincerement crec que pot ser positiu. Si en el 92 veniem d'anys de bonança i just desprès dels esdeveniments de Barcelona i Sevilla es va produir una important desactivació econòmica i tres o quatre llargs anys de crisi, aquesta vegada ben podría ser un catalitzador per ajudar a sortir del pou en que estem ficats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Josep, jo no sé si dóna tant de sí uns JJOO (pan hoy, hambre mañana), per mí, les prioritats haurien de ser unes altres, educació i cultura.. com ara promocionar als altres esportistes, els musicals: "El esfuerzo cardiaco de un músico en un concierto es igual al de un deportista de élite" http://www.elcomercio.es/prensa/20070104/sociedad/esfuerzo-cardiaco-musico-concierto_20070104.html

      Eliminar
    2. Sens dubte, sens dubte. Quan dic que pot ser positiu em refereixo al fet objectiu dels jocs i a l'activitat econòmica que promouen. És obvi que serà sagnant, molt sagnant, veure com per els jocs hi hauran el calers que no hi ha per a coses més bàsiques com les que cites. Totalment d'acord. I tambè és cert que és un factor d'il.lusió per a molta gent, i hasta de futur per a qui pensa que pot tenir feina gràcies als jocs. El mon es complexe, molt, massa.

      Eliminar
    3. podem estar tranquils, de moment, ja no els tenim, uf! i això que portem una morterada gastada en les candidatures; que no es tornin a presentar, que pel 2024 guanyarà Berlin.

      Eliminar
  6. No cal que patiu! Eliminats en la primera volta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. quin descans, ara a aguantar la tabarra de la pena dels frustrats..i a riure'ns del café con leche en la Plaza Mayor. Si el Coi prefereix el Japó radiactiu a Madrid és que no tenim cap credibitat, de nou, fem el ridícul a fora.
      Fina ara, Ricard.

      Eliminar
  7. I encara La Razón s'atraveix amb el titular de Tongo.......penós

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. no és que em refïi massa del COI, però els madrid20, diuen, no han untat prou, una portada del Mundo parlava de 50 membres del COI que votarien per Mdd, sospitós, oi?

      Eliminar
    2. Si és així Madrid no està per untar a ningú, era candidatura Low Cost, per tant era absolutament lògic que caiguessin a la primera.
      Jo crec que no s'han adonat des de un bon principi que amb amb la prepotència tan característica de la caspa nacional no n'hi ha prou. A part el ridícul, no ja de parlar fatal l'anglès o no parlar-lo, sinó que quan parlen en castellà el discurs és penós, poc brillant i tòpic.
      No cal fer gaires més anàlisis, perquè les reaccions d'avui continuen en la línia i no han entès res de res. Una vegada més es demostra la penosa realitat de amb qui ens estem jugant el futur.

      Eliminar
    3. El que trobo greu és que després de dos caigudes ho tornin a intentar, estan bojos. Esclar que lluiten per construir una vila olímpica, ahir, un mal día per a la corrupció.

      Eliminar
  8. Ostres, és veritat! Semblen xancletes per mutants.
    Per una vegada he guanyat una "porra" (Vaig apostar que no sortiria Madrid) ho celebraré amb uns churros i "porras" per esmorçar.
    Salut. Borgo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Miquel, no te dejes los anillos olímpicos de calamar rebozado!

      Eliminar
  9. És un logo horrorós que no els ha servit per a res.
    Salut
    Francesc Cornadó

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ho és, però els de les ciutats competidores, un altre desastre..el món s'acaba! Salut, Francesc i bentornat.

      Eliminar
  10. Jo quasi estava segura que el jocs serien per Madrid i, malgrat aquests polítics tan impresentables, me n'alegrava per la ciutadania sense esperar-ne un sentiment correspost.
    Jo també voldria veure desfilar Catalunya com a estat lliure però de la mateixa manera que sé que costarà, també ser que depèn dels que hi creuen i les seves accions per obtenir-lo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tokio tenia un millor projecte. Jo primer, Glòria, vull una Catalunya lliure de mentides i pensament únic. Lliure de polítics que ens enreden i que no aposten ni per l'educació ni per una cultura cosmopolita. El mateix vull per Espanya, a més de republicana, moderna i plurinacional, ara per ara impossible.

      Eliminar
  11. el logo està bé, l'any 20.020 és quan tindràn les olimpiades.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això sí que és tenir visió de futur, quin gran equip, tú!

      Eliminar
  12. Feia temps que no sentia tanta vergonya aliena!

    Pobres madrilenys. Anava a dir que no es mereixen uns dirigents com aquests, però callo. Em sembla que els van votar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. van votar Gallardón, no sé qui és pitjor...bon final de Diada, Enric. Amb agulletes?

      Eliminar
    2. No, estic bé. Ha estat una cursa dura perquè era de muntanya, però curta.

      Eliminar