jueves, 14 de marzo de 2013

amagar l'ou

Imprescindible, l'ou. No ens cansem de menjar-los. De geometria perfecta i més bonics, els rossos. Tan barats que, quan vaig tenir antull de truita a la francesa a l'embaràs, el meu home va quedar encantat de complir la demanda.

Unes idees per decorar la Pasqua.
Els artistes són...?

1

2

3

4

5

6

7

8



9

i 10.

ovoides per arcs tangents, dibuix tècnic

(i dos extres de Kalamart)



12 comentarios:

  1. Magnífiques imatges.
    Algunes consideracions sobre els ous:
    truita a la francesa.- es millor menjar-la amb llum de día, a l'esterior o darrera d'una finestra amb prou claror, la taula ha d'estar parada de forma senzilla, no cal que la coberteria sigui gaire ostentosa, li va bé un cobert de disseny i un plat llis sense dibuix.

    ous ferrats.- es poden menjar en un interior, al matí o al vespre, es millor menjar-lo sense soroll i sucar-ho pa del dia anterior, la coberteria pot tenir algun relleu al mànec, si les estovalles tenen dibuixos, cal que siguin geomètrics. Els ous han de tener les vores de la clara rossetes i una mica cruixents.

    ous durs.- es poden menjar a peu dret, no cal entaular-se, va be menjar-los parlant de xafarderies o de Plató, de Rubert de Ventós o qualsevol altra conversa lleugera, amb els ous durs rebutjarem converses d'esports o sobre programes de televisió.

    ous passats per aigua.- es millor menjar-los en familia, amb llum artificial, i amb una música de fons, millor evitar l'ópera romàntica, mai Messenet ni Leoncavallo.

    Bon profit i salut
    Francesc Cornadó Estradé

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Francesc 1r, què cerimoniós, m'agrada molt tota aquesta litúrgia pels ous de gallina. Avui, ferrats o estrellats, els hem menjat a sobre d'un hule de floretes petites, i m'han quedat molt rodonets amb rovell concèntric, que no falti la geometria ;D
      salut, Paco!

      Eliminar
  2. A mi l'ou com balla sempre m'ha fet una gràcia especial, però impactar-me, el que és diu impactar-me, això:
    (esteu avisats)
    http://youtu.be/fJT_qb2H7uI

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. bufa! quin susto m'has fotut, menys mal que el fi justifica els ..ous.
      L'ou com balla, màgic.

      Eliminar
    2. Jajajajajajaja... Estás fatal Joaquim

      Eliminar
  3. Bueno... por idéas que no quede: que tenemos fotografias que son verdaderas obras de ingenieria. Solo falta ponerles un poco de chocolate o de sal depende para qué uso les vamos a dar?.

    Cuanto hecho en falta el día de la Mona y el subsodicho huevo de chocolate con sorpresa...Y ,la fotografía de dibujo técnico jejeje:que pesadilla!

    Muchas gracias Kalamar por estas ideas!

    Un saludo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. nada, Bertha, si nos quieres aportar alguna idea, me la envías. No desesperes, que la mona está a la vuelta de esquina.
      Salud!

      Eliminar
  4. Así, sin matarme mucho, veo un Brueghel, un Bosco, unos Faberge y un Kons. El resto ni idea... Aunque esa gallina de cáscaras es ESPECTACULAR.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Marga, felicidades, pero imperdonable no conocer la cadira EGG de Jacobsen. Seguro que leer en ella sí que es espectacular. A mí la gallina-huevo me gusta por aquello del dilema y mola mucho ese huevo de base cuadrada, qué comodidad.

      Eliminar
    2. A mi el huevo cuadrado como que me da mal rollo, lo veo muy transgénico, jajaja

      Eliminar