lunes, 21 de mayo de 2018

Una altra Barcelona

BCN by Jon Tugores

La Barcelona de Tugores és la de la mirada d'un pilot a la cabina d'un avió comercial, arquitecte i fotògraf. Un recull d'imatges sense retocar, en format gran, on es veu el gra lleu a una superfície de paper mate. Cada plana mereix una lectura lenta. Tenim des de perspectives de zoom llarg, a quasi axonometries científiques o còniques marcades. Fusions i combats de fluïds amb la topografia rocosa. Monocromies amb algunes pinzellades de vermell i groc. L'evidència de ser una capital amb ànima que té molt a conquerir.

Ahir érem a la presentació de gran nivell per a un llibre diferent, d'urbanisme, fotografia, dels enamorats de Bcn. Alta volada en les tres intervencions de Jon Tugores, W Muller i Carles Llop. 
Els mallorquins coneixem molt aquesta Bcn d'aproximació/allunyament. Sentim molt properes les fotos (que no podem fer des del seient de passatger) fascinats per la metròpoli, la quadrícula, l'sfumato, les fronteres naturals i els plans del territori.

1 comentario:

 1. BUENAS NOTICIAS DE ANONYMOUS

  Anonymous está disponible nuevamente para manejar grandes oportunidades para que usted sea súper rico. ¿Sabes que puedes piratear un cajero automático con una tarjeta programada y retirar cualquier cantidad de dinero que necesites? Ahora Anonymous ha programado estas tarjetas y las ha puesto a disposición del público para su venta.

  Esta es una oportunidad que no puedes dejar pasar. Date prisa ahora y contáctanos en
  correo electrónico: anonhackergroup@gmail.com
  whatsapp: +1 (431) 815-7891

  ResponderEliminar