sábado, 18 de junio de 2016

Pistolers

Els amics del FB porten un temps veient que, amb etiqueta #elBrut, vaig penjant imatges de Clint Eastwood que són cercades entre les més curioses, simpàtiques i mítiques. S'ha de dir que l'actor i director ha entrat fa poc entre els predilectes ja que sempre l'havia trobat molt xulesc i arrogant. 

Aquest és el veritable Harry el Brut, o sigui, l'inspector Harry Callahan. El paper havia de ser per Frank Sinatra però com s'havia trencat la mà, no podia agafar el pistoletot aquell, S&W model 29, el fabricant del qual va incrementar vendes després de l'èxit de la pel·lícula. Harry havia d'eliminar a Scorpio (alter ego de Zodiac, l'assassí en sèrie que no va ser trobat) i ho aconsegueix amb enorme ànim vengatiu i sanguinari.


el director Don Siegel i CE al rodatge, 1971


I és que als EEUU sempre han estat molt pistolers i la violència la volen rebaixar amb més càrrega de violència. Que els diguin als habitants d'Orlando, que han comprat corre-cuita més armes després de la massacre de fa poc. L'Obama no pot limitar ni la venda de fusells de guerra. Ho té ben complicat quan resulta que hi ha més botigues d'armes que súpers, McDonald's i Starbucks junts. 






No hay comentarios:

Publicar un comentario