miércoles, 18 de diciembre de 2013

Nadal

Alyssa Monks. Baptism (oli)Déu és representat amb un infant nu, que neix a terra, en un estable, desprotegit, vulnerable i amb futur.El Nadal és l'etapa que permet recuperar i no matar l'infant que tenim a dins, amb innocència i tendresa.El Nadal és una època de celebració religiosa, de l'encarnació de Déu en el món. Un símbol representat amb un infant nu
Francesc Torralba, abans d'ahir a l'Ateneu.

El Nadal es basa en l'hiperconsum, per uns, per d'altres en recuperar tradicions religioses i familiars.  Té sentit celebrar-ho, perquè sobre tot és un retrobament amb els nens, les nits fredes i la música de Bach. I amb les Nativitats de postal que, d'uns anys ençà, comencen a escassejar.

No us oblideu d'encendre el PC, dissabte a les 19.00, anar a mediciTV i sentir en directe aquest monument de Berlioz que es diu L'Enfance du Christ. Aquí el fragment de la fugida a Egipte i el comiat dels pastors:


6 comentarios:

 1. Anar de la foscor cap a la llum, gaudint tots dos universos.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. cap a la llum i el aire, quina arrencada més forta ser persona.

   Eliminar
 2. Mi postal de este año es casi la misma :-) Bien por lo de Bach, pero no te olvides de Berlioz...

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Pues ahora mismo lo pongo de complemento. Sabrás que medici-tv emite el sábado el concierto gratis. No me lo pierdo, previa preparación triple en tu ancha casa.

   Eliminar
  2. Hola. No sé qué es medici-tv. ¿Se puede ver desde aquí lejos, aunque sea con prismáticos?

   Eliminar
  3. Bon dia, Enrique, aquí tienes el enlace:
   http://es.medici.tv/#!/pablo-gonzalez-berlioz-l-enfance-du-christ

   Eliminar