martes, 19 de noviembre de 2013

Barbie, ara directora

sento no haver trobat una foto  de més qualitat

No m'he pogut estar. Quan hem vist aquesta munió de músics, tots germans, degudament vestits per tocar un tradicional concert, una nit de Nadal en un saló burgès, tirant a germànic o nòrdic, hem pensat que fóra un bon contrapès europeu a la pesant Barbie Violinista rosa i americana. Tot i que el faristol i l'armilla del nen barroquisen l'escena, tenim uns vestits en negre-blanc molt continguts i un escenari que recorden a plafons acústics on les alegres notes reboten..

Difícil, però un grup de cambra amb cello, trompeta i flauta, amb aquests nens tan eixirits i la germana gran dirigint-los podrien arribar a interpretar alguna peça de Schubert adaptada. O més aviat una facilona White Christmas, molt més agradable que el malson del Pon tus sueños a jugar, que sembla més aviat per la nit de Halloween amb uns monstres com la Montse i el Rafa i carbasses fent l'arbre de Nadal. Fan més por que la Grossa catalana.


9 comentarios:

  1. Respuestas
    1. No crec, hahaha, em sembla que és per fanàtics col·leccionistes de Barbies d'edicions limitades.

      Eliminar
  2. Respuestas
    1. Sí, sobre todo la Kelly, para practicarle un exorcismo.

      Eliminar
  3. Quan vaig veure la Barbie arquitecta ja em vaig quedar de pasta de moniato, ara veig l'orquestra de senyoretes i la Barbie violinista i els ulls s'em quedem com a plats o platerets, me les imagino interpretant uns chistmas amb la Barbie caganer.
    Salut
    Francesc Cornadó

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Impagable, Francesc, la Barbie caganer!

      Eliminar
    2. Com m'estic rient, molt bo, me l'imagino fent una discreta ensaïmadeta rosa pal. Tranquil, ho tenen tot pensat, existeix el set lavabo de lo més freak: http://www.flickr.com/photos/52908099@N03/4891457707/

      Eliminar
  4. Ja tinc el regal de reis de les nenes... les entusiasmarà!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. una bona tria tradicional, prepara 70 euracos. Si després et demanen com dimonis toquen els ninos els seus instruments, no em faig responsable.

      Eliminar