domingo, 21 de julio de 2013

piulades i any Wagner (14)

Lula contra Twitter (Articulatematter)

No acabo de veure les virtuds de la xarxa Twitter: és histèrica, corredissa i volàtil. Com a molt, 140 caràcters que s'esfumen i ja està. Segueixo a alguns periodistes i escriptors que el fan servir com a microblog per informar o enllaçar, però per la majoria d'usuaris serveix per fer una buida xerrameca que arriba a tothom. No és massa intuitiu i tanta @ i # mareja. Com a twits, em quedo amb aquests!


 Tiene gracia que twit signifique imbécil, cretino.


Unes bones piulades: les de l'ocell del bosc que aconsellen molt convenientment a Siegfried per matar el drac i conquerir la dama de la roca màgica, la que li ensenyarà què és l'amor i la por.

Dame Kiri Te Kanawa as "Waldvogel" in the scene "Nun Sing!" of Act II from the opera "Siegfried" (from "Der Ring des Nibelungen") by Richard Wagner (1813-1883), with Siegfried Jerusalem / tenor, Sinfonieorchester des Bayerischen Rundfunks (München), Bernard Haitink / conductor, 1991.

2 comentarios:

  1. Estem d'acord, Lula. Seguir diàlegs a Twitter és per acabar boig. Té sentit per anunciar esdeveniments, idees, pensaments, suggeriments, missatges que no demanen resposta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La veritat és que seguiré amb T perquè m'interessa el que diuen uns pocs, crítics i escriptors, que no són a FB.

      Eliminar