viernes, 21 de junio de 2013

Any Wagner (13) i l'Esmuc




Malgrat les tancades a l'escola, llargues assemblees, la falta de son, concerts a la Pça. Sant Jaume i Parlament i moltes altres mobilitzacions, els estudiants de l'Esmuc no han faltat als assajos dels diferents conjunts per les cites de final de curs.

Avui, que comença l'estiu i és Día Internacional de la Música tindrem gran concert a L'Auditori amb gran homentage a Wagner i obres de Verdi, d'Amargós i Weber. No faltem a la cita. Després de les mogudes, necessiten molt públic a la sala que els recolzin ja que no han aconseguit que la Conselleria d'Ensenyament suavitzi ni un gram la sagnant retallada. Serà molt oportú escoltar-los tocant una marxa fúnebre:



avui divendres, 21 de juny
Grans Conjunts de l'ESMUC, Orquestra Simfònica
Director George Pehlivanian
Sala 1 Pau Casals de l’Auditori de Barcelona, a les 19h
Entrada gratuïta


4 comentarios:

  1. ¿Un concierto así en una gran ciudad como Barcelona, sin llenar la sala? ¿Con entrada gratuita? No me lo creería...
    Es una forma estupenda de hacer afición entre jóvenes, estudiantes... que serán el público de mañana.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues al final se llenó platea y primer piso, mucha gente, sobre todo familiares y algún espontáneo friki que le sonó el móvil al iniciar preludio, y dos veces. Tocarón muy bien, el director, Pehlivanian (http://www.youtube.com/watch?v=YdF4sG-0zD4) hizo muy buen trabajo con los estudiantes.

      Eliminar
  2. Ho sento. Avui ens toca Lucio Silla al Liceu.
    La retallada per falta de recursos fa que pensi immediatament en la qüestió de l'espoli fiscal i l'amenaça de polítiques recentralitzadores

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No se'ls va notar la falta de son, van treballar de valent i molt bé. Un concert llarg de 7 a 10 de la nit i van brodar el passeig pel Rhin, preludi Tristany i el concert de clarinet n1 de von Weber. Jo tinc Lucio Silla el 7..un exitàs pel que sé. Fins aviat, gran guanyadora!

      Eliminar