domingo, 10 de febrero de 2013

OBC-FCB

Primer diumenge de temporada que coincideix partit del Barça amb concert de l’OBC. Tenim una orquestra de primera divisió, els hem de donar canya i molt de suport. 

El capità Tabachnick ha fet una bona feina, equip compacte i gols de la trompa, clarinet i oboè, i per suposat, hat-trick de tota la corda. Les tres parts, impressionants, en especial la tercera: La Mer, pictòrica i màgica. 

Cròniques del concert nº 14:

1. Joaquim aquí. 
2. JL aquí.
3. Voltaires, aquí.
4. Premsa.




*apunt que s'anirà actualitzant.




Un afegitó cinematogràfic: un violinista em va recordar ahir la pel·lícula de l'Allegretto, Goodbye again, la de la novel·la de F Sagan, Aimez-vous Brahms?, que ni he vist ni llegit -ganes no em falten-i que és pur drama romàntic.



4 comentarios:

  1. Esperem molt de Tabachnik, és un gran mestre i la orquestra cada cop més afermada a la divisió d'honor, capaç de jugar el campionat mundial, les cordes magnífiques.
    Salud
    Francesc Cornadó

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tenim una molt bona orquestra però de vegades no se li treu partit, mai millor dit!

      Eliminar
  2. Te la estás jugando con esas bromitas. Me ha dado tiempo de ver dos golitos más, que han sido 6 a 1.

    GLORIOSO BRAHMS, GLORIOSA OBC, GLORIOSAS CUERDAS y.... dentro de ellas, LOS CONTRABAJOS PERFECTOS. Mi oreja no llega a discriminar las contribuciones relativas de cada cual, pero si uno de ellos fuera yo o mi hijo, estaría reventando de orgullo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. jajajaja. La broma no es mía, es del FB de la OBC. Me alegro que te haya gustado el partido, espero tu crónica ya, a ver si puede ser antes de tu concurso de las diez. ;) esta vez no se me escapa, me voy a poner una alarma!

      Eliminar