sábado, 31 de diciembre de 2011

cartes del 2012

Cartes, ArticulateMatter
Encara que nadem a grans profunditats som capaços de mirar el cel i fer unes cartes astrals de lo més fiables que aporten dades molt certes del futur que ens espera al llarg de l'any 2012. Veureu com és de fàcil fer unes prediccions zodiacals fent uns simples càlculs matemàtics: S'agafa una baralla francesa i per atzar van sortint les cartes de cada signe. Els valors van del 2 al 14 de l'As, i associem el cor a l'amor, el diamant als diners, la pica a la salut i el trèvol a la sort. Posem una bonica música de fons i un tentacle innocent va treient les cartes.


 Dit i fet! ja podeu consultar com anirà el vostre any 2012. Els resultats són els que mostren els gràfics:



Les conclusions són clares: gairebé tothom té cartes molt altes, la qual cosa significa que tindrem un bon 2012. Piscis triomfarà en tot i als Aries, Tauro, Sagitari i Aquari els anirà més que bé. Per colors domina el blau de la salut (112pt), groc-diners i verd-sort estan alts i empatats (98-96) i l'amor del cor vermell es queda amb una no despreciable puntuació de 79.


Així doncs, podeu estar tranquils, mengeu el raïm amb tots els millors desitjos, i passeu una bona revetlla.
Molt feliç 2012, de part d'aquesta folla colla de bestioles que us acompanyaran amb la música de la Pastoral de Beethoven, amb raïm, festa, xerinola, centaures, putti, unicorns, pegasus i altres éssers mítics, ideals pel ritual d'avui:




Se m'acut fer un altre associació per cada pal per tal de fer-m'ho venir més atractiu:
diamant: arquitectura  trèvol: música  cor: literatura  pica o pala: pintura. Em surt una magnífica oportunitat per veure i fer espais, gaudir de música en directe de qualitat normaleta, llegir novel.les notables i passejar per col.leccions destacables de pintura. Bé, us ho munteu com us vingui de gust. Ja farem balanç al final del 2012.

MOLTA SORT!



17 comentarios:

  1. Yo diría que el calamar está más en una partida de poquer que viendo su futuro, aunque bien pensado, es lo mismo. Gracias por este mensaje de animo y feliz año

    ResponderEliminar
  2. Se hará lo que se pueda para seguir adelante, no te quepa la menor duda.

    ResponderEliminar
  3. Ja et diré el 31/12/2012 si les cartes eren fiables o no, però com que en gran part depèn de nosaltres mateixos, estic gairebé segur, que aquesta partida la tenim guanyada.
    Bon any, cal estimar o el que és el mateix Kalamar

    ResponderEliminar
  4. Sort que sóc escèptic en cartomàncies i astrologia perquè als capricornis ens toca un any que és una bírria. Ja miraré de desmentir les cartes. Que tinguis molt bon any, Kalamar.

    ResponderEliminar
  5. Malgrat tot, segur que el 2012 no ens anirà pitjor. Com a mínim lluitarem per tal que així sigui.
    Una abraçada i bon any nou!!

    ResponderEliminar
  6. JL, que tengas muy buenas partidas este 2012!

    Maac, con inconformismo, ya lo creo que se tira. Feliz año!

    Joaquim, que ni brodat, cal amar!

    Allau, per això estan fetes les cutremàncies, per mirar-les i oblidar-les. I pensar que la tira de gent es guanya els cigrons amb el que he fet avui..Molt Bon 2012!

    Josep, que tinguis una lluita ben pacífica, petons i bon raïm!

    ResponderEliminar
  7. A mi em passa com a Allau, sóc capricorni però per sort també sóc escèptic.

    Molt bon any, Kalamar!

    ResponderEliminar
  8. Pues yo soy Cáncer, y con la salud, el dinero y el amor por los suelos, según las cartas, ya me dirán cómo coj*.. narices.. me dicen luego que voy a tener mucha suerte...
    En fin, superaremos los pronósticos.
    Muy feliz año familia Kalamar

    ResponderEliminar
  9. Nosaltres no creiem gens en la cartomància, però desitgem a la Kalamar i als peixets que la visiten un MOLT BON ANY 2012.

    Que sigueu molt i molt feliços.

    Els Voltaires

    ResponderEliminar
  10. Ha estat genial en Joaquim: Kal amar!
    Molt divertides les prediccions. Jo desitjo el millor per tu i els teus lectors inclosa jo, és clar.

    ResponderEliminar
  11. Titus, hauràs comprovat que el meu mètode és tan científic com els dels impostors que corren per ací i allà. Ara, de gràfics excel, n'he aprés un munt. Que tingueu molt millor any que els piscis!

    Atticus, es que los cáncer sois así de contradictorios..nada, nada, que la fuerza te acompañe. Muy buen 2012!

    Voltaires, aquí ningú s'ho empassa, molt bona senyal, oi? boníssim i recargolat any tingueu, M i I.

    Glòria, gràcies pels desitjos i no facis cas de les barretes de colors excepte si venen dins una capsa de xocolates ben bones. Que tinguis molt bon 12!

    ResponderEliminar
  12. Bon Any, KAlamar!

    Ostres, no sé si jugar al poquer, ja veus! Tal com van les coses me tienta....



    Abraçada gegant!

    ResponderEliminar
  13. Abraçada Cuackera! veig que estàs molt bé de sort, i la resta? Ja he vist els teus videos de les anelles marines i dofins. Qué llestos que són!

    ResponderEliminar
  14. DE sort? Bé de SORT, ¿"nada menos"?

    La resta bé, per ara... però de SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORT?

    :(

    ResponderEliminar
  15. Jo, per no tenir, no tinc ni baralla de cartes!

    Jo sóc escorpí, però segons em va dir un entès, per l'hora que vaig néixer i el dia i l'any tinc l'ascendent a peixos... Serà per això que em fan sempre tan de goig els "kalamars"?

    Bon any!

    ResponderEliminar
  16. No ho entenc, Assur, no estàs més a prop d'aquari que de peixos? bé, tant se val, tú creu-t'ho (ho escric bé?) i et quedes amb les millors cartes, les de peixos. Molt bon any, Assur i passa't pel fons del mar2 que Posidó ha deixat uns regals ben bufons als que neden per aquesta casa.

    ResponderEliminar
  17. Més aprop d'aquari que de peixos?... Vols dir de caràcter?... És que no hi entenc gens de tot això de l'astrologia perquè no hi crec, la veritat. L'Anna Maria i jo, per exemple, som escorpins (ella del dia 15 i jo del 16 de novembre) i sempre ens hem entès la mar de bé.

    ResponderEliminar