viernes, 2 de agosto de 2013

cadenetes (2)


Sembla que són 250.000 els inscrits a la Via catalana i que la cadena està força ocupada pel centre i menys pels extrems. Es col·loca paral·lel a la costa i vol seguir la Via Augusta imperial romana: quin contrasentit. Al web suggereixen que d'aquesta manera podrà continuar-se per València i França, difícil en un dia laboral i amb tant de quòrum per la causa independentista dels veïns. Per ses illes, res, que si s'apunten a la sardana, millor.

Copiant el que van fer els païssos bàltics, es prepara un reportatge fotogràfic aeri, que això s'ha d'ensenyar a la resta del món, molt interessat pel tema. Donat que el comitè de tv3 ha convocat vaga pel mateix dia, veurem en què quedarà la cobertura informativa. De moment una allau d'insults és el que han rebut els treballadors de la televisió pública per l'hàbil jugada.


Cartell estil anys 30 i punys forçats, tallant la circulació


Entre el nombre d'assistents, que no parla d'una majoria social per la independència com ens vénen, la falta de l'helicòpter amb càmara de tv3, i la campanya a correcuita per fitxar a més catalanistes, deuen estar ben preocupats. Jo animaria a la sra. Forcadell, tan generosa en les valoracions dels polítics del Govern i aliats, que a la propera, els demani uns bons publicistes, que amb la puerilitat del video que mostrem i el poc afortunat cartell, els indecisos poden fer marxa enrera:





6 comentarios:

  1. Organitzar un sidarl d'aquesta mena sempre porta problemes i crítiques i dubtes de certes decissions. Les contradiccions apareixen constantment en tota obra humana i sobretot si és una qüestió política.

    És bo que hi hagi critiques.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pocs van criticar la baixa qualitat del concert del camp Nou i ja veurem quà passa a la cadena. La veritat és que trobo al tàndem Casals-Forcadell poc carismàtic i amb idees de costellada.

      Eliminar
  2. I el lema "Per la llibertat" no sé a qui vol atraure. Com si la llibertat fos una cosa concreta que obra les portes del paradís i soluciona tots els problemes de cop. Encara espero un què, un qui i un com.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt d'acord. En canvi, Enric, el de "fem Via" el trobo encertat, se'ls veu molt nerviosos.

      Eliminar
  3. I tant! Veient aquest video sembla Fem Via... Crucis (perdó per l´acudit pocasolta) A veure que en surt de tot això.
    Salut. Borgo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. hola, Borgo! sortirà perfecte pels organitzadors i participants, segur. Jo de moment pateixo pels nombre d'insolacions i caravanes de cotxes del 11s.

      Eliminar