sábado, 15 de agosto de 2015

La profe de plàstica


Ha arribat l'artista més cotitzada: la Art Teacher puja a les subhastes i es paga força per tenir-la a les col·leccions de les Barbies professionals. Fa il·lusió veure com ser professor té tant de valor a fora, no com aquí. És clar que les senyus de plàstica espanyoles no anem a classe amb aquests estilismes.
Com passava amb l'arquitecta, la profe és tan moderna i funcional que porta l'abundosa cua rossa de costaet a més de sabatots peep-toe de talons per observar millor els nens i la dosi de magenta obligatòria.


 El cavallet (sembla més un tocador que altra cosa) a una altura més que adequada per l'artista, li permetrà fer obres amb paleta de cors i colors limitada i brotxa per fer-se ombra als ulls. Vestida de marinera i per no tacar-se posem una bata estelada, pròpia de perruquera de gats: de fet, hi ha un que l'acompanya. Si te'n canses pots recórrer a un blister extra i revestir-la amb faldilla puntillista, davantal dripping i plataformes per seguir monitoritzant alumnes.



Hi ha una versió més antiga de senyoreta Op-art-Delaunay amb alumna a joc i plantilles per pintar:


La d'Art que podríem aprendre amb la nina més sexi! Només cal penjar per l'aula les obres mestres de la Història, tunejar-les una mica i fer-les més lúdiques per l'alumnat.












5 comentarios:

  1. Doncs l'Op-art-Delaunay em sembla encantadora. I si cal portar la Barbie a l'aula, portem-la. Jo explico la simbologia i la interpretació de la Caputxeta vermella amb l'anunci de Dior. I funciona!

    ResponderEliminar
  2. M'agraden més les col·leccions de calamars i pops, que les Barbies.
    No he pogut entendre que són els objectes de colors als peus de l'Op-art-Delaunay.
    Les obres d'art "tunejades" fan de mal mirar, especialment la Venus de Milo i la foto del Man Ray

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Em sembla que són com plastidecor per acolorir les plantilles. Sí que fan angúnia, les imatges, i és que la Barbie és un "gastament" (he mirat dicc, traducció de "engendro")

      Eliminar