sábado, 9 de noviembre de 2013

Violinista Barbie


A les mares dels gegants asiàtics no els acaba d'agradar la nina americana. La troben lletja i consideren que jugar amb ella fa perdre molt de temps: pentinant, vestint, desvestint-la allunya les criatures de l'estudi. Com que arribar a ser músic d'èxit necessita molt d'esforç, la Mattel s'ho fa venir bé i ofereix una nina violinista on un altre cop tot és banyat de magenta-Barbie i únicament violí i arquet es salven de l'enrosada.
Ens quedem amb les ganes de saber quina partitura toca aquesta Barbie -no sé com dimonis agafarà l'instrument- i si ho farà en una sala de concerts o limitarà l'actuació a un salonet principesc com el del fons. El vestit ochentero, joies i sabates segueix fomentant el mal gust de la famosa nina, encara que coses semblants hem vist a recitals de sopranos.

No sé si les mares xineses cauran en la trampa, espero que no la trobin prou educativa. Fóra interessant que al proper Nadal la trobem a les parades dels magatzems, amb l'arquitecta o l'estilosa astronauta que explora planetes, ni que sigui per fer la competència a les princeses Barbie que són les que arrasen aquí (abans que arribi la Barbie-Gaga que s'ha vist per Londres).




dissenys de Butler per una Barbie diferent


8 comentarios:

  1. No sé si has llegit el conte de A.M. Homes "Una verdadera muñeca". És dins del volum "Generación quemada (una antología de autores norteamericanos)", editat per Siruela. L'autora és professora a Columbia, N.Y.
    Barbie elevada al cub.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Olga, no sé si ho resistiré, espero que estigui molt ben escrita, gràcies per la recomanació.

      Eliminar
  2. Jo si sé què partitura toca aquesta Barbie: "La vie en rose" :))

    ResponderEliminar
  3. La Barbie podría tocar alguna partitura adotzenada americana, o pot ser de l'anglès John Rutter.
    Salut

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Francesc, no deixis de visitar el post de la barbie arquitecta, t'encantarà. Ara mateix vaig a mirar qui és aquest Rutter..quina desgràcia tenir aquest cognom ;)

      Eliminar
    2. No deixis d'escoltar "Of the beauty of the Earth" per a cor de nenes amb mitjonets blancs i mamás que ploren. Potser quedaràs ensucrada.
      Que no et passi res.
      Francesc Cornadó

      Eliminar
    3. Francesc, ha estat una tortura malaia!

      Eliminar