viernes, 20 de septiembre de 2013

La festa al cel


Aquesta vegada, l'Ajuntament ha encertat de ple. Ens estalvia el soroll dels avions de l'exèrcit i ens penja al carrer aquest gran cartell del Fontcuberta, una veritable festa al cel, amb un gegant fent un pet monumental a la tradició. M'encanta.

20 comentarios:

  1. Hola Calamar,
    Qué curioso cartel. Mi primera impresión nada más aparecer en pantalla era que se trataba de un nuevo Parsifal.
    Saludos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es verdad! con ese aire wagneriano, ahora entiendo que me guste tanto.

      Eliminar
  2. Ha, ha... molt bo aquesta relació. Malgrat tot, em sembla que la festa del cel no l'anul·lada l'Ajuntament sinó interior per temes de seguritat o com diuen altres, per putejar. Sigui com sigui la meva dona que treballa a la Vil·la Olímpica agraeix que no facin els entrenaments...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Entenc la teva dona, jo hi visc a prop i era una tortura. Hi ha qui veu republicanisme, amb el rei fent un pet com un aglà!

      Eliminar
  3. El cartell m'agrada. La festa del cel sobra.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És simpàtic i trencador, m'agrada tota l'obra del Fontcuberta, i aquí més, espantant els coloms de Barcelona!

      Eliminar
  4. ja era hora....un superman català, llàstima de no posar-li una samarreta groga. Bona festa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. és molt Marvel. Li manca un puny enlaire, Joan! gràcies, veurem com aguanto tants petards i tòmbola, just sota de casa :)

      Eliminar
  5. A veure quan treuen en un cartell aquella au gegant que sobrevolava Barcelona segons les cartes de La Vanguardia. Tén recordes?
    Per cert que la setmana que ve parlo al meu blog d´un tema que afecta una mica els calamars: els coreans que mengen najkin (pop viu) i una estranya mort.
    Salut. Borgo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola, Borgo, no recordo l'au que menciones, de quin any parles?
      Estaré molt pendent del tema pop, que consti que el expliques em fa molta grima..n'hauràs fet dibuix, suposo!

      Eliminar
  6. Ja et vaig dir que no m'agrada, més aviat sembla un cartell de cinema.
    No acabo de veure la relació Rei/Gegant volador amb les Festes de la Mercè, festes, dit sigui de passada, que cada any em semblen més provincianes, tot em senbla provincià. haure de sotmetrem a tractament, ja ho veig a venir.
    Si el Rei vola perquè li foten un coet del correfoc al cul, més aviat hauria de fer una altra cara.
    La veritat és que em sembla que ho hem parlar alguna altre vegada. Quin sentit té un cartell a aquestes alçades? són fórmules antigues, això independentment que m'agradi o no, que no és el cas.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si que la cosa s'està posant molt folclòrica, o potser, sempre ha estat així i ens fixem més, però portem una temporada que només veig castells, auques, gegants i bastons. La cara del gegant barceloní, amb aquest somriure de sorna té el seu què.
      Respecte dels cartells, l'Ajuntament en fa molts cada any, festes, esports, concerts que s'anuncien pel carrer i només al carrer. No crec que li quedi poca vida al cartell, més aviat n'abusen del format, hi ha massa sorroll a les parets de la ciutat. Ara, hauríem d'anar estalviant i deixar-nos de tanta paperassa.

      Eliminar
    2. És que no es veuen, i si es veuen passes per davant sense adonar-te'n. Quin sentit tenen?, potser abans sense tanta contaminació visual feien el seu efecte i complien els objectius, però ara?

      Eliminar
    3. Ara sobresaturen, sobretot aquells de circs (tan fosforitos) i els electorals, amb les galtes, ulleres i barbes tan retocades.

      Eliminar
  7. Desde pequeña siempre me han dado miedito los gigantes y los cabezudos y sigo mirándolos con cierta angustia. A pesar de todo, reconozco que el cartel es original y tiene su gracia.
    P.D. ¿Habéis visto el gigante ese que tiene pelo de "verdad" y se le mueve de un lado a otro cuando lo pasean? Es terrorífico y superhortera a partes iguales. Una mezcla del príncipe valiente y Chucky el muñeco diabólico.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dan yuyu, sobre todo los cabezudos, pero los reyes, Jaume i Violant, tan serenos y proporcionaditos, se hacen querer con todo lo kitsch que son. Ya me dirás cómo se llama el del pelo..

      Eliminar
  8. Estoy buena... ¡El que digo es el del cartel! Acabo de fijarme en el pelo y lo he comprobado con Google. Me da un mal rollo que tenga pelo y le vaya oscilando al ritmo del baile que no veas....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Precisamente el pelo es lo que no cuadra en el cartel, en Jaume sale disparado y su cabello ni se mueve.

      Eliminar
  9. A mi també m'agrada el cartell. Em recorda a Mazinger Z

    ResponderEliminar