Estendre un base de pizza Mercadona o Tarradellas (la Buitoni és més cruixent, però ara boicotegem producte forani, que hem de fer país) a la placa del forn, punxar amb la forqueta i banyar amb una mica de salsa de tomàtiga casera.
Alternar franges de pebrot vermell amb tires de aubergínia escalivats. Afegir anxoves de mercat, que no salen tant, perpendicular a la senyera i donar un toc grec amb unes kalamates ben negres. Si no tenim anxoves, una mica de sardina o verat pelat, sense espines, fa servei. Formatge Feta si no volem peix.
Rajolinet d'oli verge i polsim d'orenga. Fornejar 30 minuts a 200º. Esperar llegint Tirant lo Banc.
És tan bona calenta com refredada. Molt mediterrània i adequada per la Setmana Santa. I fem salut.
Apa, ja he posat la primera recepta de cuina per a mandrosos i potser, em pugen les visites, que diuen que cuina és top etiqueta.
Amb quina música acompanyaríem la coca?
Una auténtica i deliciosa coca de "recapte", com que no tolero el formatge, jo la faig sovint, compro la base de la pasta al forn de pa; a vegades hi he posat una mica d'orenga, tot i que aquesta herba m'estimo més reservar-la per a la carn, pero a la coca no hi queda gens malament.
ResponderEliminarBon profit
Tú que has estat a Grècia ja saps que l'orenga és a tot plat, amanides, amb feta, corder..és la meva espècie predilecta. Bons àpats de pasqua, Francesc.
EliminarQuina gana m'has fet venir! I mira que no són hores!
ResponderEliminarI la música... una tarantella!
Eliminarai, Enric, són hores de dormir. Tarnatella, sí l'escau, i què et sembla una MMarBonet amb un buzuki que l'acompanya?
EliminarTambé, és clar!
Eliminar