miércoles, 10 de octubre de 2012

Redisseny

Mentre el ministre Wert continúa amb la suma de despropòsits i regalant-nos unes postals escolars del passat més fosc i oblidat, les empreses, i fins i tots els partits, intenten actualitzar la seva imatge corporativa per revitalitzar-la i mineralitzar-la, sense alterar els signes bàsics que permeten reconèixer-la.


Normalment guanya el less is more als traçats i es posa al dia el color dels nous logos: a les pantalles tenen una nova dimensió, es tornen més verdosos per allò de la moda eco, com ara el fons verd que substitueix el vermell de la M groga de McDonald's, o són colors més brillants.

El redisseny ha arribat a les cançons més populars. Wert me l'ha feta recordar. Els pallassos de la tele han fet un pas similar amb la famosa cançó masclista -ja sé, eren altres temps-, per antonomasia. L'original era:


Y ara, la nova versió políticament correcta(?), tan dominadora com la primera. No crec que tingui el seguiment dels nens, tan entusiastes quan la cantàvem en blanc i negre. No calia el refrit, Milikito:





5 comentarios:

  1. hi ha gent que es nega a fer passos endavant.....per molt que ho vegin

    ResponderEliminar
  2. Pues a este paso de retroceso retrógado que nos están marcando Wert y sus compinches, la canción antigua de los payasos volverá a desbancar a la nueva. El libro de la asignatura de ciudadanía para las mujeres acabará siendo el manual de la perfecta casada. Y la profesión de las futuras generaciones femeninas volverá a ser "sus labores".
    ¡¡¡Qué miedo que dan!!!

    ResponderEliminar
  3. Joan i Marga: us recomano els nous títols de la literatura catalana en versió Wert:
    http://escafarlata.wordpress.com/2012/10/10/de-mes-wertdes-en-maduren/
    rediseño español

    ResponderEliminar
  4. Ostres, jo havia deixat un missatge! :(

    Res... Venia a dir que no té gaire sentit fer una nova versió si no aporta res de nou. S'hauria d'haver fet una cançó exprés. Aquesta és un desastre. Sembla que haguem de compadir els pobres homes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La carpeta de spams està buida. On serà el teu missatge?

      La veritat és que el senyor en qüestió s'ho anava a passar pipa cada dia de la setmana. Em recorda a un jubilat del barri.

      Eliminar