domingo, 22 de julio de 2012

Turisme rural


Uns dies a l'Alta Garrotxa per gaudir de la natura, la història i el silenci. Recomanable, com sempre.

En aquests moments (14.00 del dia 23) ja està cremant molta part de les zones que vam visitar. Amb llàgrimes mirem les imatges televisives i ja no em fa gràcia el dibuixet que he plantat aquí. Desitjo amb tota l'ànima que aquest infern s'acabi ben aviat.

12 comentarios:

  1. Magnífica destinació, lluny del soroll i la calda aclaparadora de la ciutat. Pels teus excel·lents dibuixos ja ens fem una idea de la distribució del temps. Quina enveja!!
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. allà també en feia molta de calor! ja s'ha acabat la bona vida, torno a l'enrenou urbà. Una altra abraçada

    ResponderEliminar
  3. ¿I on és el Oh, Bici!? :) És molt xulo el dibuix, però: Lástima que terminó... :) Una abraçada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. te l'he enviada per correu, la bici. Jo sóc de caminar, que tinc massa records als meus genolls per la bici.

      Eliminar
  4. relax que tots tenim merescut.....

    ResponderEliminar
  5. Una cosa no treu l'altra, kalamar. L'incendi és una putada, però totes les emocions tenen cabuda... i són inesborrables.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. saps? quan voltàvem per allà, pensava que tanta ressecor a la terra i sotabosc tenien mal pronòstic.. què puc dir? que ens ha anat d'un dia i som afortunats. Esperem que tot creixi un altre cop,
      qué dur el clima mediterrani amb la seva natura.

      Eliminar
  6. Els dies 17 i 18 d'agost tenim una reserva feta a Boadella d'Empordà a can Morset, ja que età ben a prop de Vilabertran i aquell cap de setmana hi ha tres sessions del quartet Casals i el recital de Mathias Goerne. Schubert per un tubo i l'esperada i sempre plaent racionalitat i equilibri del paisatge feia la resta. Són els dos únics dies de vancances que ens podem permetre.
    No cal ni dir que el mateix dilluns quan les flames encerclaven el poble i can Morset, vaig confirmar la reserva. Aquesta gent necessita que no els oblidem. Si no ens ajudem entre tots ho tenim molt cru.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Feu molt bé de anar per ells, i perquè potser en estar al límit de la zona, no hi ha tanta afectació. Pinta molt requetebé el cap de setmana musical, del que voldré les vostres acurades cròniques.
      A Palma res de res, els governants s'han carregat el poc que quedava de festivals de clàssica i ara ja van cap a les contrades verges, a veure s'hi poden ficar els seus merdosos totxos.

      Eliminar
  7. m'encanta la tortugueta que fa guau guau a la casa rural ;-)

    ResponderEliminar