Je veieu, amb les presses m'ha quedat la taula del festí per honorar-vos, erudits concursants, una mica desendreçada. Arribo ara mateix del mercat ben carregada. No hi podien faltar ostres fresques ni fruites perlades. Tot i que no és temps de verema he aconseguit aquests grapats de raïm dolç, unes castanyes i uns cítrics que estava començant a pelar. El fruiter m'ha garantit que tot el gènere és d'origen ecològic i potser trobareu alguna peça picada per uns entremaliats ocellets. De treure la brillantor a la plata, m'han quedat els dits foscos, però no patiu, que ho he fet perquè la taula lluís amb el màxim de resplendor. La foto que podeu ampliar l'ha feta en Corneli, el fill del Jan, el de les flors.
Va, no us quedeu parats, entreu a la meva modesta cuina, i serviu-vos, hi ha per a tots!
|
Cornelis de Heem 1660 Bodegó vanitas. Oli sobre fusta. |
Què us sembla si entre mos i mos aneu obrint els regals dels premis?
Posarem de fons aquesta música tan festiva i càlida amb unes madalenes i un tè,
¡OHHHHH! Qué cosa más bonita, gracias.
ResponderEliminarlàstima que la imagen no se corresponda con la música, Maac, espero encontrar la próxima algo más vistoso. 1 Abrazo!
EliminarMoooltes gràcies! Com que soc a la feina, de moment pico uns raims. Tornaré a la tarda per obrir el regal.
ResponderEliminarNo sé si donar-te les gràcies o fer-te responsable de l'estat en què em trobo. Sóc una persona sensible en molts aspectes però especialment als plaers bucals. Les ostres amb els nus de Francesco Hayez (humitejats per Haendel)m'han transportat allà on la imaginació no gosa dirigir-me la paraula. Sort del raïm que ha calmat la meva sed.
ResponderEliminarMoltes gràcies, Lula!
Gràcies a tú, Enric. He descobert al Hayez buscant Magdalenes, i la seva és molt sensual, encara molt més la lectora i les odalisques.
EliminarJa ja, José Luis el Indio, muchas gracias!
ResponderEliminarno te quejarás, JL, esta magdalena es puro agasajo..
EliminarJa ho he escoltat i m'ha agradat molt aquesta música inclassificable.
ResponderEliminarLa música joglaresca té un punt primitiu que ens la fa estimar una mica , oi?
Eliminargràcies a vosaltres per haver vingut. A veure si organitzo una altra trobada, petons a tots!
ResponderEliminarNo sóc gaire -per no dir gens- menjador de fruita fresca, la veritat, i des que em vaig menjar una ostra en mal estat que vaig ben prometre'm que mai en ma vida me'n menjaria cap altra, però aquests bodegons em tenen el cor robat, tant és així que quan trobo bones resolucions a la xarxa, sobretot a Art Project, d'alguns d'ells, em quedo estona i estona mirant-me-les i remirantme-les.
ResponderEliminarI, pel que fa al regal musical, dir-te que l'has encertat de ple, ja que m'encanten els càntics ortodoxes, i el que m'has regalat és impressionant, i perquè vegis que no exagero, et passo aquesta adreça: la del meu primer “yutub”.
Moltíssimes gràcies, kalamar!
Ai Assur, com pots ser tan de la terra i dels fruits saborossos i em diguis això? Ostres amb les ostres! jo he menjat poques però desprès de veure a un passant'ho tan malament com dius tú ja no goso repetir..
Eliminart'asseguro que no sabia res del teu amor a l'ortodoxia, ha estat casualitat, juro! M'en vaig a la teva pàgina del tubet.
Llego un poco tarde y no sé si el marisco seguirá igual de fresco. Para evitar sustos, desayunaré algo de fruta mientras disfruto del regalazo.
ResponderEliminarMil graciassssss
t'esperava, Marga! no he querido responder personalmente hasta tu llegada, faltaba la concursante precoz!
EliminarRaro que haya sido la primera, porque siempre llego tarde a todo...
ResponderEliminarlo de precoz, viene por ser la primera en contestar con acierto, mujer..
EliminarFixa't bé, benvolguda kalamar, que dic que no sóc menjador de fruita fresca, ja que la fruita l'utilitzo bastant a la cuina: pollastre amb peres santjoaneres; ànec amb cireres; botifarra al forn amb pomes; plàtan fregit amb l'arròs a la cubana..., i ja no parlem de postres: que si maduixots al vinagre o bavaresa de maduixots, que si préssecs -o peres!- al vi, que si pastissos de poma (sensacional la tatin!), o de cireres, que si crema de llimona..., en fi, que de fruita en menjo força. :))
ResponderEliminarOK, Assur, ara ja estic més tranquil·la ;)
Eliminarnomés de llegir-te, quina gana! ets cuiner dels de veritat, i la tatin, tachín, tachín: un dels meus predilectes.
Provaré la buti amb pomes (quina varietat?)