domingo, 19 de junio de 2016

Operació Hermitage

S'acaba de presentar a la premsa el nou Hermitage pel port de Barcelona: un edifici amb molt poca vocació de museu i molta d'oci i turistiqueig. Sembla feta per blanquejar rubles amb aquell heliport tan sospitós, els iots a tocar i l'arquitectura de banc, oi? Ni tan sols posa "museu" al rètol!







S'ha de reconèixer que la presentació següent és impecable* i queda clar que hi ha una gran inversió immobiliària al darrera. Amb allò de l'obra del mes, ens faran anar molt sovint i pagar. No crec que els profes tinguem entrada gratis: el museu és totalment privat.




*no és broma, però al video, minut 5:30, diu "Gravats" als relleus de Mesopotàmia, molt fort.

6 comentarios:

  1. Els museus d’art no són lo meu, tot i que em vaig passejar fa un temps per l’Hermitage original.

    ResponderEliminar
  2. Tinc molt i molt en compte la teva mirada d'arquitecte i la valoro. Jo, com a llega però entusiasta en temes del ciment i la rajola, no li veig aspecte de banc. Potser és un pèl simplista però és harmònic i elegant. La línia recta em perd.
    Kiss, Lula.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aquests de l'Hermitage en saben de comunicar.. amb trampa. No veig una idea de museu enlloc. Potser no interessa. I la recta ens perd.
      Bona coca, Glòria!

      Eliminar
  3. Una pena que amb les mancances museístiques que tenim a la ciutat es llencin els diners amb aquesta proposta tan poc necessària i, com tu esmentes, tan sospitosa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. és el que tenen els diners privats i els ajuntaments que es deixen entabanar

      Eliminar