miércoles, 15 de junio de 2011

concerts final curs ESMUC

Dins el cicle de Grans conjunts d’aquest mes de juny, el concert que protagonitzaran l’Orquestra simfònica i la Big Band de l’Escola Superior de Música de Catalunya, amb més de cent persones sobre l’escenari, el proper 17 de juny a les 21.00 a L’Auditori, tancarà la celebració dels 10 anys de l’ESMUC. En aquesta actuació conjunta s’estrenaran tres obres especialment escrites per a l’ocasió per Eladio Reinon, Joan Sanmartí i Tim Garland, i s’interpretarà, per primera vegada a Catalunya, l’obra Iberia de Lluís Vidal. L’entrada és gratuïta. En aquesta ocasió, els Grans conjunts també preveuen l’actuació de la Cobla de l’ESMUC i, per primera vegada, el Gran conjunt de Flamenc.

 El concert de la Cobla serà el dimecres 15 de juny, sota la direcció de Manel Valdivieso, a la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona, mentre que el Conjunt de Flamenc es presentarà el dimarts 28 de juny a la sala El Molino de Barcelona, dins la programació Poco ruído y mucho duende, que presenta Mayte Martín.
 L'actuació de l’Orquestra simfònica i la Big Band tindrà unes característiques molt especials perquè molt poques vegades a Barcelona es pot tenir l’oportunitat de veure una formació similar amb un repertori divers que aglutinarà diferents estils musicals, en clara relació amb l’ampli ventall d’estudis que impera a l’ESMUC.

El concert començarà amb tres peces inspirades en la Suite Iberia, d’Isaac Albéniz: Rondeña, El Puerto i El Albaicín, compostes i dirigides per Lluís Vidal. La segona part centrarà l’atenció en tres peces que han escrit especialment per aquest esdeveniment Joan Sanmartí, Eladio Reinon i Tim Garland. Precisament, aquests dos últims seran els responsables de dirigir la formació.

ACTUALITZACIÓ  POSTCONCERT :
LLEGIU LES CRÍTIQUES DELS AMICS:

1. Joaquim. http://ximo.wordpress.com/2011/06/18/el-concert-de-lesmuc-molt-mes-que-un-fi-de-curs/

2. José Luís http://anchaesmicasa.wordpress.com/2011/06/18/esmuc-orquesta-sinfonica-big-band-big-big-band/

6 comentarios:

  1. Doncs crec que el divendres podré treure les orelles per allá.

    ResponderEliminar
  2. Qué bien, JL. ponlas muy puntiagudas para que te pueda ver!

    ResponderEliminar
  3. A les 21....em sembla que també, però jo no les tinc tan llargues....

    ResponderEliminar
  4. Joaquim, potser no llargues però sí que molt captadores, no se t'escapa res!
    Gràcies a tots tres per venir.

    ResponderEliminar
  5. ¡Qué vergüenza! La mamá de la Pantoja y no hace crónica.. ;-) :-)))

    ResponderEliminar
  6. JL! pa qué me voi a repetí? mira que ereh obstinao..no veus que no tinc temps i que el dissabte es fa dissabte?

    ResponderEliminar