lunes, 6 de abril de 2015

Chocolate y mona.

El mejor pastel de su autor tiene mucho que ver con el chocolate. Pista 1.
¿A qué obra pertenece el fragmento? Respuesta secreta a kalamartinta@gmail.com



Feliz Lunes de Pascua y Monas, estimados visitantes. 









PS: Nosaltres tenim les nostres falles populars, fetes amb ous i tòpics, i les cremem amb molta caloria. Salvem els pollets, tan grocs i bufons que són. Aquest any el xef dels dolços ha fet una mona mona. Bona Pasqua!





8 comentarios:

  1. Feliz Pascua y que cucada de mona yo ya solamente las miro porque todo lo prohibido y lo que engorda es lo que más me gusta jejeje:)

    Un abrazo.

    PS:sabes cuando valoras las costumbres, cuando te hayas fuera de tu entorno como catalana este día lo vivo ; feliz día..

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ay sabores de lejos!, tú añoras las monas y yo les panades mallorquines que tan bien las describe el periodista AManresa:
      http://cat.elpais.com/cat/2015/04/04/catalunya/1428164729_707223.html


      Feliz día, Bertha

      Eliminar
  2. De moment no en tinc ni idea, però comento perquè es noti que ho intento.

    ResponderEliminar
  3. Jo em trobo com l'Allau, totalment despistat amb la incògnita.

    I per cert, visca el pollets pasquals!

    ResponderEliminar
  4. A l'Escribà quasi que no li cabia la mona a l'aparador. Si l'hagués fet amb xocolata blac, seria el Folquet de Neu.
    Salut
    Francesc Cornadó

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. quita quita, odio la xoco blanca, m'agrada aquesta monarra ben negra! salut! i concursa, Francesc ;)

      Eliminar