domingo, 15 de abril de 2012

Trinconete y Montadillo


  • Trincar: Coger, agarrar, apretar, robar y beber.
  • Montar:  Ponerse encima de todos, cabalgar, conducir una moto, tenerse mucha importancia, fecundar a las hembras, en las cuentas, importar una cantidad total las partidas diversas unidas y juntas, dejar un arma dispuesta para disparar, instalar un negocio, colocar piedras preciosas en metal, recortar los planos de una película o de las escenas de un espectáculo, preparar unos sitios para vivir.
  • montar en cólera
  • montar numeritos
  • montárselo 
  • tanto monta, monta tanto...




8 comentarios:

  1. Propongo crear un manifiesto para deshacernos de este otro ínclito.

    ResponderEliminar
  2. És tan evident, que qualsevol comentari em farà figurar com un xicot fàcil. El Borbó ho és molt més que jo.

    ResponderEliminar
  3. "Realment" lamentable l'espectacle. Tot un exemple de familia: el cap caçant elefants en un país que no respecta el més mínim dels drets humans, la mare celebrant la Pasqüa a "Itaca", el net hospitalitzat per "jugar" amb armes de foc amb el seu pare, la filla i el gendre "exiliats" als USA per qüestions "trincaires".
    La 13 rue del percebe la tenim a Madrid!!

    ResponderEliminar
  4. El brindis que li veiem fer és per la república que tan subtilment està intentant reinstaurar?

    ResponderEliminar
  5. Te vas un fin de semana (en Valencia era fiesta hoy) y la que se monta, lamentablemente creo que tenemos familia para raaaato.

    ResponderEliminar
  6. Anics, com diu la Marga, hem de muntar un tinglado per reinvindicar un referèndum prorepública com van fer els grecs per fer marxar el germanet Konstantinos (I ara resulta que celebren la Pasqua ortodoxa allà! no entiendo ná), un senyor que viu als estius de gorra al Palau Saridakis, una donació al poble de Mallorca però okupat pels borbonets amb el nom de Marivent.

    ResponderEliminar